باتری تیبا چند آمپر است؟
ظرفیت باتری فابریک خودرو تیبا 50 آمپر ساعت و ولتاژ آن 12 ولت می باشد که با توجه به میزان برق مصرفی خودرو و سایر مصرف کنندگان در خودرو می توانید از باتری های با ظرفیت های 55 و 60 آمپر ساعت استفاده نمایید. . نوع جعبه باتری تیبا L2 می باشد که طراحی این باتری بر اساس استاندارد DIN می باشد.
لازم به ذکر است که باتری های موجود در کشور عموما بر اساس استانداردهای DIN، JIS می باشد. استاندارد DIN بر اساس استانداردهای آلمان و اروپا و استاندارد JIS بر اساس استانداردهای ژاپن و آسیای جنوب شرقی است.
قیمت باتری تیبا تمامی مدل های آن
قیمت باتری مناسب از مبلغ 1.750.000 تا 2.500.000 تومان در بازار و وب سایت های ایران موجوده بستگی به شرکت سازنده و مدل و گارنتی و خدمات پس از فروش ان بستگی دارد
انواع تیبا:
تیبا مختلفی نظیر تیبا EX، تیبا SX، تیبا SL، و تیبا SX گاز سوز وجود دارد. هر یک از این مدلها ویژگیها و استفادههای مختلفی دارند.
تیبا 2 هاچبک:
تیبا 2 هاچبک نیز یکی از واریانتهای جالب و محبوب تیبا محسوب میشود. با ویژگیهای منحصر به فرد و عملکرد قوی، این مدل میتواند گزینهای عالی برای افرادی با نیازها و سلیقههای مختلف باشد. موتور 1.5 لیتری با گیربکس 5 دنده دستی که روی تمامی محصولات سایپا به وفور قابل مشاهده است. این موتور در واقع نسخه حجیم تر و ارتقا یافته موتور پراید است که شتاب و کشش بهتری را برای خودرو به ارمغان می آورد اما بزرگ ترین معضل آن، سر و صدای بسیار زیاد و گوش خراشی است که از خود تولید می کند!
معایب تیبا 2 چیست؟
یکی از مهمترین معایب این خودرو کیفیت پایین متریال و صدای موتور خودرو به داخل کابین است.
ابعاد تیبا 2:
- نوع بدنه سدان کوچک
- نوع شاسی یکپارچه
- نسل (کد اتاق) نسل اول (X231)
- طول 4105 میلیمتر
- عرض 1641 میلیمتر
- ارتفاع 1484 میلیمتر
- فاصله محوری 2410 میلیمتر
- وزن 1000 کیلوگرم
باتری مناسب تیبا:
با توجه به مشخصات باتری تیبا، محصولات زیر بهعنوان باتری مناسب برای تیبا توصیه میشود:
- باتری پریمیوم اوربیتال یا اتمیک
- باتری تروپیکال (باتری تروپیکال یکی از رده محصولات سپاهان باتری است که طراحی آن ویژه مناطق گرمسیر میباشد که در استانهای گرمسیر مانند استان بوشهر قابلیت عرضه و فروش دارد)
- باتری سوزوکی
مشخصات تیبا 2 پلاس
سایپا فروش تیبا 2 پلاس را از ابتدای آبان ماه 98 در حالی آغاز کرد که هیچ یک از مشتریان این شرکت از تغییرات ایجاد شده در این خودرو اطلاعی نداشتند. اما از ابتدای بهار 2019، زمانی که تحویل این محصول جدید آغاز شد، ما از قبل همه چیز را در مورد آن می دانستیم.
خلاصه ویژگیهای ماشین تیبا 2 plus در سایت امداد باطری:
- سنسور عقب
- باربند (روف رک)
- رینگ آلومینیومی جدید
- حذف زه جانبی روی درها
- جلوپنجره با قاب استیل
- آینه جانبی جدید (طرح کوییک)
- نصب دفیوزر جلو، عقب (سپر دو رنگ)
- شیشه دودی عقب و جانبی عقب
- برچسب گرافیکی TIBA 2 plus
- روکش صندلی با دوخت قرمز یا مارون چرمی
- زیرپایی و کفپوش صندوق سه بعدی
- مولتی مدیا + مانیتور لمسی + دوربین عقب
علاوه بر تیبا 2 پلاس، سایپا به احتمال فراوان به سراغ تیبا صندوقدار آپشنال هم خواهد رفت ولی هنوز خبری از زمان عرضه آن، در دسترس نیست.
نقد تیبا 2
نسخه هاچ بک تیبا 2 اولین خودروی ملی شرکت سایپا یعنی تیبا باکسر است که برای اولین بار در سال 1392 به بازار معرفی شد و در مقایسه با پراید 111 کمی جذابتر و مدرن تر به نظر می رسید. با وجود اینکه طراحی هاچ بک تیبا مانند نمونه صندوقدار فاقد خلاقیت است و ناهماهنگی های متعددی در قسمت های جلو و عقب آن به چشم می خورد، اما با واکنش مثبتی در بازار کشورمان مواجه شد و تا حدودی چهره تیبا را بهبود بخشید.
تیبا 2 نسبت به برادر صندوقدار خود ظاهر هماهنگ و جوان تری دارد و به دلیل نبود رقیب در این رده قیمتی توانسته به فروش خوبی دست یابد. حتی بازار دست دوم این محصول هم عالی است و به قول معروف خیلی راحت به پول نقد تبدیل می شود.
تیبا 2 در دو تیپ SX و EX توسط سایپا معرفی شد که اکثر نسخه های تولید شده این خودرو در تیپ EX به دست مشتریان رسیده است اما مدتی است که سایپا نسخه آپشن تیبا را نیز عرضه کرده است. 2 با پسوند پلاس به بازار که از نظر ظاهری کمی با نسخه معمولی متفاوت است و از گزینه های کامل تری استفاده می کند
با باز کردن درب موتور تیبا 2 با همان موتور آشنای M15 مواجه می شویم که با بسیاری از محصولات دیگر سایپا مانند ساینا و کوئیک مشترک است. این موتور به نوعی نتیجه اصلاح و به روز رسانی است
مشخصات | حجم / میزان / تعداد |
محور محرک | دیفرانسیل جلو |
حجم موتور | ۱. ۵ لیتر (۱۵۰۳ سی سی) |
نوع موتور | M15 بنزینی |
تنفس موتور | طبیعی |
حداکثر قدرت | ۸۷ اسب بخار در ۵۳۰۰ دور در دقیقه |
حداکثر گشتاور | ۱۲۸ نیوتن متر در ۴۰۰۰ دور در دقیقه |
شتاب | ۱۳ ثانیه |
حداکثر سرعت | ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت |
تعداد سیلندر | ۴ |
تعداد سوپاپ | ۸ |
انتقال قدرت | ۵ سرعته دستی |
مصرف سوخت ترکیبی | ۶. ۵ لیتر در صد کیلومتر |
استاندارد آلایندگی | یورو ۴ |
سیستم فرمان | هیدرولیک |
سیستم تعلیق جلو | مک فرسون |
سیستم تعلیق عقب | فنر پیچشی |
نوع بدنه | هاچبک جمع و جور شهری |
تیبا2 به عنوان یک خودرو کاملاً اقتصادی از حداقل امکانات رفاهی و ایمنی نظیر کیسه هوا برای راننده و سرنشین کناری (جمعاً 2 عدد)، ترمزهای مجهز به سیستم ضد قفل ABS، شیشههای جلو برقی، تهویه مطبوع دستی، چراغهای جلو با قابلیت تنظیم ارتفاع از داخل خودرو، صندوق پران، سیستم ضد سرقت (Immobilizer) و مهشکنهای جلو و عقب بهره میبرد.
اما در نسخه پلاس یا نسخه آپشندار؛ آپشن های اضافی مانند صفحه نمایش لمسی، دوربین عقب، سنسور پارک، رینگ های آلومینیومی جدید، زیرپایی سه بعدی و کف صندوق عقب، شیشه های عقب برقی، صندلی های روکش چرمی، آینه های جانبی برقی جدید، سیستم اعلام سرقت و شیشه های عقب دودی شده برای بهبود وضعیت کلی به محصول اضافه شده است. با این حال، خرید نسخه کاملتر به طور طبیعی هزینه پرداخت را افزایش می دهد.
معایب تیبا 2
قدیمی بودن پلتفرم و پیشرانه، ایمنی (هرچند نسبت به پراید ارتقاء یافته)، کیفیت پایین متریان داخلی کابین و فرمان پذیری نه چندان خوب و عایق بندی ضعیف کابین (انتقال صدا و لرزش موتور به داخل اتاق) هم از بزرگترین مشکلات تیبا2 میباشند.
مزایای تیبا 2
از ویژگی های بارز تیبا 2 می توان به مواردی چون شتاب و کشش کافی (نسبت به این رده قیمتی)، هزینه استهلاک و نگهداری قابل قبول، کیفیت سواری و فضای متوسط اتاق اشاره کرد. همچنین تیبا2 در صورت سلامت پیشرانه و رفتار منطقی راننده، مصرف سوخت چندان زیادی نخواهد داشت. البته در این بین
گستردگی نمایندگیهای خدماتی در سراسر کشور، قیمت ارزان، هزینه نگهداری مناسب، شتاب کافی برای این رده
یکی از مزیت های خانواده تیبا، کم مصرف بودن آن می باشد و از آنجائیکه نرخ آزاد بنزین 3000 تومان می باشد، برای ترددهای داخلی شهری، بدون شک تیبا می تواند یکی از اتومبیل هایی که می توانید اقدام به خرید آن نمائید، است. مصرف سوخت تیبا 2 در هر 100 کیلومتر در شهر 6.9 لیتر است، بنابراین اگر مصرف سوخت برای شما مهم است، می توانید کمی بیشتر به این خانواده فکر کنید.
دوام باتری Tiba و Tiba 2
طول عمر باتری خودرو توسط سازنده تعیین می شود و روی آن نوشته می شود. این عدد معمولاً بین 2 تا 3 سال است، اما اگر خوش شانس باشید و به خوبی از باتری مراقبت کنید، تا 5 سال نیازی به تعویض آن نخواهید داشت.
علائم آسیب باتری تیبا چیست؟
- ماشین به طور نامنظم روشن می شود
- ماشین به طور مکرر و با تاخیر روشن می شود
- خودرو در هوای سرد روشن نخواهد شد یا ماشین به سختی روشن می شود.
- باتری ماشین هر روز میخوابد
- چراغ خودرو کم نور است
ظاهر باتری تغییر کرده است.
- برق پشت آمپر جریان ندارد
نحوه سفارش باتری ملی :
در جستجوی یک باطری با کیفیت و خدمات بینظیر برای خودروی محبوب تیبا؟ باطری ملی با بیش از سالها تجربه در ارائه باطریهای با کیفیت برتر، به شما این فرصت را میدهد تا باطری تیبا خود را به سادگی تعویض و از خدمات ممتاز آن بهرهمند شوید.
باطری ملی با شبکه توزیع گسترده و همکاری با پیشروهای حوزه حمل و نقل، سفارش شما را به سرعت به مقصد میرساند. ارسال باطری بهصورت ایمن و با بستهبندی مناسب، شما را از هر گونه نگرانی در مورد حمل و نقل آزاد میکند.
خدمات امداد باتری – همیشه در خدمت شما
اگر باطری خود ناگهانی مشکل داشت یا به یک خدمات امداد باتری نیاز دارید، باطری ملی به شما اطمینان میدهد که با تیم مجرب و متخصص خود، به شما در هر نقطهای که هستید کمک خواهد کرد. این خدمات شامل شارژ باطری، تعمیر باطری، و در صورت لزوم تعویض باطری در محل میشود.
باطری ملی – همراهی قدرتمند برای سفرهای بینقصتان
باطری ملی، به شما اطمینان میدهد که هر سفری با خودروی تیبا یک تجربه بینقص خواهد بود. با سفارش آنلاین، ارسال سریع، و خدمات امداد باتری، این تجربه را با باطری ملی شروع کنید و از هر لحظه رانندگی لذت ببرید.
چند نوع باتری مناسب ماشین؟
امروزه دو نوع باتری، با نام های باتری اسیدی و باتری اتمی ، در بازار مصرفکنندگان وجود دارند و شرکتهای متعددی با کیفیتهای متفاوت این باتریها را تولید و روانه بازار میکند.
تفاوت باتری اسیدی و باتری اتمی چیست ؟ و باطری اسیدی بهتر است یا باطری اتمی؟
- یکی از مزایای باتری اتمی در مقایسه با باتری اسیدی تولید آلودگی کمتر است.
- اسید یا الکترولیت باتری از باتری خارج نمی شود و باتری تا پایان عمر خود تمیز و بدون ریختن اسید باقی می ماند.
- عمر باتری اتمی در شرایطی که دینام خودرو صحیح باشد و خودرو برق دزدی یا مشکل برق نداشته باشد تا پنج سال می رسد که در مورد باطری اسید و عمر اسید دیده نمی شود. باتری کمتر است.
- از دیگر تفاوت های این دو نوع باتری می توان به نحوه غیرفعال شدن و همچنین عمر مفید آنها اشاره کرد. باتری های سرب اسید معمولاً تحت تأثیر عوامل خارجی ساده مانند مشکل استارت به آرامی از بین می روند و از کار می افتند. از سوی دیگر، باتری های اتمی به طور ناگهانی و یکباره خاموش می شوند و روند خاموش شدن آنها هیچ علامت، هشدار و نشانه ای ندارد.
مزایای باتری اتمی
- در باتری اتمی امکان شارژ شدن دوباره باتری وجود دارد .
- باتری اتمی نیاز به تعمیرات و کمتری نسبت به نوع اسیدی دارد.
- باتری اتمی نیاز به چک و سرویس آب مقطر ندارد.
- باتری اتمی در برابر شارژ بیش از حد و همین طور دشارژ شدن مقاومت بالایی ا خود نشان میدهد .
- باتری اتمی طول عمر بیشتری دارد.
- آلودگی باتری اتمی از باتری اسیدی کمتر است. در این نوع باتری به دلیل بسته بودن قالب باتری به هیچ وجه اسید باتری از آن خارج نمی شود و باعث کثیف شدن بدنه و آسیب به سیم کشی های خودرو نخواهد شد .در نتیجه، تا آخر عمر باتری اتمی، ساختار باتری اتمی خودرو کاملا تمیز و بدون ریزش اسید خواهد ماند.
معایب باتری اتمی
- احتمال از کار افتادن یک دفعه ایی باتری اتمی وجود دارد.
- گرانتر بودن باطری اتمی نسبت به باتری اسیدی
- همچنین باتریهای اتمی فقط یک درپوش دارند، باتریهای اسیدی، دارای شش محفظۀ ذخیرهسازی اسید هستند.
نتیجهگیری:
با توجه به مطالب گفته شده، میتوان نتیجه گرفت که باتریهای اتمی بهتر از باتریهای اسیدی هستند و بههمین دلیل هم فروش بسیار بیشتری نسبت به باتری های اسیدی دارند. عمر طولانی و صدالبته عملکرد بسیار بهتر، این نوع باتری ها ارزش قیمت بالای این نوع باتری را دارد. بنابراین باتری اتمی، انتخاب بهتری به نظر میرسد.